Minä ja kihlattuni ollaan etsitty kissaa meille pidemmän aikaa. Tänään saimme kuulla iloisen uutisen, että saisimme eräältä henkilöltä tyttökissanpennun. Koska tyttöystäväni yksin omalla nimellään lähetti viestit, ei viestien vastaanottaja siis tiennyt, että kissa tulisi lesbopariskunnalle. Kerroimme kyseiselle henkilölle että tyttöystäväni oli keskustellut kumppaninsa kanssa ja päättänyt, että jos hänelle sopii, ottaisimme kissan. Hänelle sopi mainiosti. Kysyimme sitten, että milloin kissan voisi hakea ja vastaus oli: milloin vaan. Tyttöystäväni kuitenkin sanoi olevansa poissa kaupungista ja ehdotti että Maria, eli minä hakisin kissan ja vastauksena tuli: valitettavasti en voi antaa kissaa teille.

Äkillinen muutos johtui siis ilmeisesti siitä, millaiseen kotiin kissa olisi tulossa. Vaikka voimme tarjota kisulle rakastavan, hyvän ja pysyvän kodin, ei kissan tämänhetkinen omistaja suostunut edes vastaamaan miksei kissaa meille voisi antaa vaikka se aiemmin niin hyvin sopi.

Tällaiseen älyttömyyteen siis törmää todellakin ja kyllähän se satuttaa vaikkei siitä pidäkkään välittää.

      

http://ecx.images-amazon.com/images/I/414E4BKYEGL._SL500_AA280_.jpg http://www.gronnevik.se/rjukan/uploads/Main/cute_kitten.p.jpg